Duurzaamheid & innovatie bieden kansen. Door kennis te verzamelen en delen wil Duurzaam Innovatief particulieren & organisaties ondersteunen bij het toepassen van duurzame innovaties.

Duurzaam innoveren = Een substantiƫle vernieuwing (product of dienst) bedenken en implementeren die bijdraagt aan een duurzamere samenleving.

Doel van Duurzaam Innovatief = Duurzame innovaties stimuleren door delen van kennis & zo de concurrentiepositie van Nederland te versterken. Nederland is een ondernemende handelsnatie met veel kennis op het vlak van watermanagement, technologie, design, logistiek, noem maar op. Vanuit Nederland kunnen we producten en diensten aanbieden die voor het buitenland een grote toegevoegde waarde hebben. Voorbeelden te over, zoals watermanagement-projecten in New Orleans (VS) en Somerset (UK). En we kunnen meer. Kijk maar naar het succes van Dutch Design. Kijk maar naar het succes van de TU Delft met het Solar Team. Neem het voortouw en laat de meerwaarde van onze kennis & kunde zien!

Duurzaam innoveren is noodzaak, bied kansen en versterkt onze concurrentiepositie.

Doelen op een rij:

  • Kennis over duurzaamheid & innovatie delen
  • Inzicht geven in de kansen die voortkomen uit duurzaam innoveren
  • Stimuleren gebruik van duurzaam innovatieve producten & diensten
  • Bijdragen aan het versterken van de concurrentiepositie van Nederland

Blijf op de hoogte via DuurzaamInnovatief.nl en Duurzaam Innovatief op Twitter.
Of lees en kijk verder door de Duurzaam Innovatief pagina’s Interviews, Video’s of Links te bekijken.

Duurzaam Innovatief is een initiatief van @anjasmid en @bartzeven.

anja-smid bartzeven